Mobil Pénzügyi Asszisztens vállalkozóknak

Egyszerűbb adminisztráció, több idő vállalkozásod irányítására.

Próbáld ki 3 hónapig havidíj nélkül!

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Tudj meg többet

Mobil Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek

Kevesebb manuális munka, több idő az érdemi könyvelésre

 

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Tudj meg többet

Nézd meg az email fiókod!

A továbblépéshez szükséges adatokat elküldtük a megadott
{{ctrl.formData.email || ctrl.emailFromToken}} email címre.

Ha nem kaptad meg az email-t, ellenőrizd a spam mappád!

Elrontottam az email címem

Ingyenes regisztráció

Próbáld ki 3 hónapig havidíj nélkül!

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Regisztráció

Könyvelők részére ingyenes!

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Elrontottam az email címem

Ha egy másik email címmel szeretnél regisztrálni, itt megteheted!

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Ez az email cím már szerepel az adatbázisunkban

Ha egy másik email címmel szeretnél regisztrálni, itt megteheted!

Kötelező kitölteni

Hibás formátum

Mobil Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek

Az eBIZ Mobil Pénzügyi Asszisztens (MPA) hatékony felületet biztosít a könyvelő és ügyfele közötti kapcsolattartásra. Az eBIZ-zel egyszerűbbé válik az adatáramlás, csökkenthet a manuális munka mennyisége, és így a hibázási lehetősége is, hogy a könyvelők valóban a könyvelésre koncentrálhassanak.Ismerd meg jobban!

Miért válaszd az eBIZ-t?

Bárhol, bármikor, bármilyen eszközről
Az eBIZ felhőalapú alkalmazással egy felületen érheted el könyvelt ügyfeleid napi pénzügyeit.
Utalási tételek bekészítése az ügyfelek részére
Az általad könyvelt ügyfeleid részére közvetlenül bekészítheted az adó- és bérjellegű utalási tételeket, amelyek pénzügyi rendezéséről is tájékozódhatsz.
Kereskedelmi számlák és bankszámla kimutatások exportálása
Ügyfeleid által kiállított és feltöltött számlákat, továbbá a banki tranzakciós adatokat egyszerűen exportálhatod, ezáltal lényegesen csökkentheted az adatrögzítéssel járó manuális munkát. A Magyarországon használt könyvelő programok jelentős részével már lehetséges kompatibilis módon kinyerni az adatokat.
Könyvelő és ügyfél között kapcsolattartás új megközelítésben
Az eBIZ felületén lehetőséged van véleményezni a költségszámlákat és a kiállított számlákat., így a tartalmi és formai hibázás még időben megakadályozható.

Kinek ajánljuk?

Vera

ügyvezető

“Vezetőként kiemelten fontos számomra, hogy lássam, mikor milyen számlát állítunk ki vevőink részére, és, hogy azok fizetettsége miként alakul. Ennek követése rendkívül időigényes feladat. Az eBIZ alkalmazás megoldást kínál arra, hogy egy felületen követni tudjam a cég számlázási eseményeit.”

Péter

könyvelő

“Munkám során elengedhetetlen, hogy időben eljussanak hozzám ügyfeleim számlái és bankszámla kivonatai. Elfoglalt vállalkozókkal dolgozom, ezért nem ritka, hogy adófizetési időszakban energiáim jelentős részét a dokumentumok begyűjtésére kell fordítanom. Az eBIZ lehetővé teszi számomra, hogy az alkalmazás felületén keresztül bármikor betekinthessek az általam könyvelt cégek számláiba és banki tranzakcióiba.”

Márk

tulajdonos

“Akkor vagyok nyugodt, ha cégem aktuális pénzügyi helyzetét átlátom, ha tudom, milyen bevételek, kiadások várhatóak, és hogyan alakul a fizetőképességünk. Ez rengeteg telefonhívást, e-mailt és egyeztetést követel meg alkalmazottaimtól és tőlem is egyaránt. Az eBIZ alkalmazás segítségével naprakész képet kaphatok cégem pénzmozgásairól”

Legfontosabb funkciók

Számlázás, számlák kezelése
Számláidat az eBIZ számlázó program segítségével állíthatod elő. E-számláid az eBIZ rendszerben hitelesítésre kerülnek. Az eBIZ-t használó partnereid rendszeren belül megkapják a számládat. Számla befogadására is képes leszel, amelyet az eBIZ rendszerben azonnal ki is tudsz egyenlíteni.
Banki integráció
Az eBIZ közvetlen kapcsolatban áll az OTP Bank számlavezető rendszerével, amelynek köszönhetően ezen a felületen képes vagy kimenő, bejövő tranzakcióid nyomon követésére, megtekintheted vállalkozói folyószámlád egyenlegének alakulását, és emellett banki átutalási tranzakciót is indíthatsz és jóváhagyhatsz az eBIZ felületén.
Átutalások kezelése
Az eBIZ-ből közvetlenül kiegyenlítheted szállítói számláidat, anélkül, hogy az internet banki felületre be kellene külön lépned. A fizetendő számláidat közvetlenül átutalási csomagba helyezheted, amely az alkalmazáson belül közvetlenül aláírható. Az aláírt átutalási tételek teljesüléséről, és így a számlák kiegyenlítéséről értesítést kapsz.
Naprakész partner információk
Vevőidről, szállítóidról online információt nyerhetsz, így értesülhetsz arról, ha a partner céged életében jelentős változás áll be. Vevőidnek a késedelmes számlákról értesítést küldhetsz az eBIZ rendszeren belül.
Pénzmozgások követése
Céged pénzügyi helyzetéről naprakész információt és előrejelzéseket is kaphatsz. A könnyen áttekinthető, szemléletes grafikonok segítségével a pénzmozgásokról és a várható bevételekről és kiadásokról tájékozódhatsz.
Könyvelői kapcsolattartás
Az eBIZ rendszerben a könyvelőddel online kapcsolatban állsz. A könyvelőd azonnal láthatja a beérkezett és kimenő számláidat, és azok fizetettségi státuszát, nem szükséges megvárnia, amíg személyesen befáradsz a könyvelő irodába. Könyvelőd az eBIZ felületén keresztül tudja feladni a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat.

Hogyan igényelhetem?

Rendelkezem OTP vállalkozói folyószámlával
Amennyiben céged OTP vállalkozói folyószámlával és ahhoz tartozó OTP Direkt szerződéssel rendelkezik, az online regisztrációt követően, elkezdheted használni az eBIZ alkalmazást. Most a regisztrációt követő első 90 napban ingyenesen is kipróbálhatod.

Még nincs
vállalkozói számlám
Az eBIZ használata OTP vállalkozói folyószámla, és ahhoz tartozó OTP Direkt szerződés megkötése után válik teljeskörűvé. Ha még nem rendelkezik a céged OTP bankszámlával, az OTP Bank vállalkozói ügyintézői készséggel állnak rendelkezésedre egy mielőbbi vállalkozói bankszámlanyitás céljából.
Ugrás a számlanyitáshoz

Biztonságban vannak az adataim?

Cégadatok banki szintű
biztonsága
Az OTP Bank magasfokú biztonsági elvárásainak megfelelő infrastruktúrája miatt, céged adatait kiemelt biztonságban tudhatod.

Számlatrezor
A magasszintű banki biztonsági sztenderdeknek köszönhetően, az Ön adatai illetéktelen külső fél számára hozzáférhetetlenek.
Titkosított adattárolás
és feldolgozás
A rögzített adatok az Ön kényelmének és biztonságának érdekében feldolgozásra kerülnek, és titkosítottan, illetéktelen fél számára nem értelmezhető módon kerülnek tárolásra az eBIZ rendszerében.